sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Tällaisia päiviä useammin, kiitos!

Otsikko kertoo jälleen kaiken: hauska päivä oli!

Kahdentoista maissa saavuin North Gatelle, jossa Kahori minua jo odottelikin. Saatiin odotella vähän aikaa lisää, sillä Kahorin malesialainen ystävä Kyle oli hivenen myöhässä. Jonkin ajan kuluttua pääsimme lopulta etenemään keskustan suuntaan, jossa määrämme oli tavata joukkiomme korealaiset vahvistukset. Keskustaan päästyämme luvassa oli tosin vähän lisää odottelua kun korealaiset pojat olivat myöhässä. Saimme kuitenkin koko poppoon lopulta kasaan, ja otimme suunnaksi Kylen johdolla indonesialaisen ravintolan. Ravintola oli itse asiassa enemmänkin kaupan oloinen, seinustoilla oli hyllyt täynnä indonesialaista ja malesialaista tavaraa. Paikka oli siis enemmänkin tarkoitettu Daegussa asuville indonesialaisille ja malesialaisille maahanmuuttajille. No joka tapauksessa, ruoka oli hyvää! Itse söin lammasta jossain tulisessa kastikkeessa, nam nam!

Vasemmalta: Kahori (Japani), Bogun (Korea), Sanghoon (Korea) ja Kyle (Malesia). Minä mukaan luettuna varsin kansainvälinen seurue!

"Ravintolassa" oli myös biljardipöytä, ja kulutimme aikaa ruokia odotellessa pelaamalla.

En tiedä mitä Kacang Kullit on, mutta sitä oli joka tapauksessa myynnissä "ravintolassa"... XD

Syötyämme jäimme istuskelemaan ja jutustelemaan "ravintolaan" melkoiseksi toviksi. Käsittelyssä oli muun muassa kaikkien kansallisuuksien armeija-palveluksen kesto, musiikki, opiskelu ja japanilainen anime ja manga.

Hyvän tovin siinä istuskeltuamme päätimme lähteä käymään Suseong-tekojärvellä. Sanghoon oli liikenteessä omalla autollaan, joten matka taittuikin kätevästi sillä. Kävellessämme autolle ravintolasta tapahtui suuremman luokan puhelinnumeroiden vaihto, sillä ensin Bogun, sitten Kyle ja sitten Sanghoon pyysi minulta numeroani, ja sitten pojat vaihtelivat numeroita vielä keskenään. Kahorin numero kaikilla jo olikin ennestään. :D Mutta niin, menimme järvelle!

Näitä ankka-veneitä oli Seoulissakin.

Paikka oli melko nätti, vaikka vettä satoikin. Vieressä olevat vuoret näyttivät kivalta, kun niiden huiput peittyivät matalalla roikkuviin sadepilviin. Aurinkoisella säällä järven seutu on varmasti vielä kauniimpi, ja itse asiassa minulle kerrottiin että paikka on suosittu deittailu-kohde Daegun nuorison keskuudessa, varmaankin juuri kivojen näkymien takia. Järven (tai oikeastaan lammen) rantaa kiertävän kävelytien varrella olikin tuhottomasti penkkejä, joilla pariskuntien on hyvä istua ja nauttia päivästä ja seurasta.


Mukavan oloinen paikka, täytynee palata joku aurinkoinen päivä ottamaan iloisemman näköisiä kuvia!

Kahori, minä, Sanghoon, Kyle ja Bogun. Kuvaajana joku random ohikulkija.

Kiersimme siinä lammen rantaa ja rupattelimme edelleen niitä näitä. Kävimme myös tutkimassa lammen vieressä sijaitsevaa pientä huvipuistonpoikasta. Sateen vuoksi paikka oli tietenkin täysin autio, eikä laitteitakaan pyöritetty. Jatkoimme siis rupattelua! :D Melkoisen tovin laahustettuamme sinne tänne päädyimme lopulta takaisin Sanghoon autolle. Hemmo ajoikin meidät lammelta takaisin KNU:n North Gatelle ja jatkoi itse matkaa siitä kotiinsa. Tässä vaiheessa sanoimme hei hei myös Kylelle, joka painui asuntolahuoneeseensa opiskelemaan. Minä, Kahori ja Bogun jatkoimme päivää kahvin ja, yllätys yllätys, jutustelun parissa.

Hyvää americanoa oli. Korealaisten (ja japanilaisten) seurassa ollessa tuosta v for victory-käsimerkistä tulee vakio. Ne tekee sen joka kuvassa, ja se tapa tarttuu!

Housut vähän kärsi vaellettuamme lammen luona sateessa.

Kahvilassa istuskellessa meni taas aikamoinen tovi. Juttelimme tällä kertaa elokuvista, seksuaalivähemmistöjen asemasta Koreassa, Japanissa ja Suomessa (?!), kokemuksistamme muista maista ja niin edelleen. Kahori ja Bogun tutkivat myös passini tarkkaan läpi, en osannut arvatakaan että se niin mielenkiintoinen vihkonen on. Sain myös ohjeita mistä ostaa irrallinen cd-asema tähän miniläppäriin, ja seuralaiseni tarjoutuivat heti myös shoppailuseurakseni milloin sitten olenkin menossa laitetta hankkimaan. Ystäväiseni lupautuivat myös leffaseurakseni, kunhan tänne Daegun teattereihin milloin tulee joitain hyviä länsimaalaisia leffoja!

Istuttuamme siinä taas aikamme läksimme piipahtamaan silmälasi-liikkeessä hakemassa itselleni ja Bogunille piilolinssien säilytyskotelot. Kello oli jo yli kuusi, joten päätimme olevamme tarpeeksi nälkäisiä illalliselle. Jonkin aikaa etsittyämme löysimme mukavan ravintolan. Jälleen kerran loistavaa ruokaa!

Namnamnammm.

Kahorilla ja Bogunilla oli kahdeksan aikaan sovittu tapaaminen jonkin englannin kielen opiskeluryhmän kanssa pohjois portille, joten lopeteltuamme illallisen seitsemän aikaan meillä oli vielä tunti aikaa tapettavana. Asia hoitui hyvin menemällä eräänlaiseen pelihalliin karaoke-boksiin. Yleensähän karaokea harrastetaan täällä niin, että mennään isolla porukalla karaokepaikkaan, josta vuokrataan huone laitteineen tunniksi tai useammaksi. Systeemin on siis sama kuin Japanissa. "Karaoke-boksi" on kätevä silloin, kun tekee mieli laulaa, muttei ole niin paljon aikaa. Kyseessä on siis pieni koppero (sisään mahtuu ehkä änkeämällä istumaan kuusi henkilöä), jossa on karaoke-laitteet. Koneeseen isketään rahaa, ja sitten saa laulaa (yksi biisi maksaa 200 wonia)! Itse laulelin Oh Pretty Womanin ja The Corssin Breathlessin, ja kaverini lauloivat 2PM:ää, L'Arc~en~Cieliä ja The Beatlesiä. Lopuksi Bogun sanoi haluavansa laulaa minulle jonkun Dong Bang Shin Ki'n kappaleen (kun bändistä kerran pidän), ja lopulta hän ja Kaori sitten lallattivat minulle yhteistuumin kyseisen poikabändin debyyttibiisin Hug (Youtube-linkki). Astetta siirappisempi viisu, mutta ajatus oli äärettömän suloinen! :D

Laulusessiomme tuli sitten päätökseen, ja palasimme yhteistuumin pohjois portille. Siellä tiemme erosivat, mutta sovimme jo että täytyy ehdottomasti tavata joku toinen päivä uudemman kerran ja pitää vähän lisää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti