keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Shopping!

Onnistunut shoppailupäivä takana!

Tapasin Gaheen North Gatella puolenpäivän aikoihin, ja jatkoimme yhdessä bussilla keskustaan. Olimme molemmat melko nälkäisiä joten päätimme mennä ihan ensimmäisenä lounastamaan. Gahee vei minut samaan paikkaan, jossa kävimme jo aiemmin Saekyungin ja Sunghon kanssa. Ruoka oli jälleen todella hyvää, joten en valita vaikka paikka olikin jo kerran kokeiltu! :D

Ruokaa!

Rapu... Tai oikeastaan ravun jalka :D

Saatuamme vatsamme täyteen herkkuja läksimme sitten metsästämään minulle rahapussia, Epik High'n uutta levyä ja paitaa Global Gatheringiin. Suuntasimme ensimmäisenä Hottracksiin levyosastolle. Levyä ei kumma kyllä näkynyt hyllyssä, vaikka näin olisi olettanut... Gahee kysäisi sitten myyjältä, onko heillä levyä, ja selvisi että kyseinen levy ilmestyykin vasta huomenna! Itse siis luulin sen ilmestyvän tänään. Missäköhän välissä sekoitin päivämäärän. No, pitänee etsiä levy käsiin sitten viikonloppuna Seoulista. :D Epik High'n sijaan levyhyllystä mukaan tarttui G-Dragonin ensimmäinen sooloalbumi Heartbreaker.

Jatkoimme sitten matkaa levyosastolta hilpetööriosastolle (paremminkaan en osaa kuvailla), ja aloimme etsiskellä rahapussia. Lopulta sellainen löytyikin, oikein nätti ja kätevän pienikokoinen pinkki lompakko! Samasta hyllystä tarttui mukaan passikotelo. Nyt herää kysymys, mihin minä oikein sellaista tarvitsen? En mihinkään. Mutta alempana on kuva kaikista ostoksistani, ja myös passikotelosta. Kunhan sitä katsoo tarkemmin hoksaa kyllä miksi se nyt vain oli pakko ostaa. :D Sain muuten niin levyosastolta kuin hilpetööriosastolta alennusta. Kiitos Gaheen hänellä on näet kyseiseen kauppaan kanta-asiakaskortti! Lisäksi sain ilmaiskupongin Baskin' Robbinsiin, koska ostokseni hilpetööriosastolta ylittivät 30000 wonia. Saimmekin sitten matustella ilmaista kiiwijäätelöä!

Poistuessamme Hottracksista muistin, ettei minulla ole hoitoainetta hiuksille. Seuraava osoitteemme olikin sitten Body Shop. Jännää muuten että täällä Koreassa Body Shopin tuotteet ovat halvempia kuin Suomessa. Tietenkin yleinen varallisuustaso saattaa vaikuttaa hintoihin, mutta esimerkiksi kaikki länsimaalaiset vaatemerkit ovat samaa hintatasoa, ellei jopa kalliimpia kuin Suomessa.

Body Shopista poistuttuamme vaeltelimme kaduilla jonkin aikaa vaatekaupasta toiseen, kunnes lopulta löysin GAPin liikkeestä kivan pitkän mustan t-paidan. Kuten yllä mainitsin, länsimaalaiset merkit ovat täällä kalliita, mutta näitten merkkien joukosta on myös helpompi löytää L- ja XL-kokoisia vaatteita. Siinä mielessä on hyvä että länsimaalaiset brändit on niinkin hyvin edustettuna Daegussa. Ja tietenkin täällä on enemmän tarjontaa merkkien suhteen kuin esimerkiksi Suomessa.

Siinä olikin päivän shoppailut, ja aikaakin saimme kulumaan kolmisen tuntia. Rankan kauppakierroksen jälkeen päätimme etsiytyä istuskelemaan hetkeksi hyvään kahvilaan. Gahee johdatti minut lempikahvilaansa, Hands Coffeeseen. Halusin ensin kokeilla tuorepuristettua kiiwi-mehua, mutta valitettavasti kiiwiä ei ollut juuri silloin saatavilla. Päädyin sitten Gaheen kanssa samaan valintaan: Ice Americanoon.

Kiva keltainen rakennus. Kahvila oli sisältä todella viihtyisän näköinen. Suosittelen.

Aikamme istuttuamme ja höpistyämme päätimme suunnata takaisin koululle. Jälleen kerran oli todella mukava tavata Gaheeta ja jutella hänen kanssaan. Mietimme yhdessä muun muassa sitä, miksi muut vaihtarit ovat tuntuneet hylänneen buddynsa. Tietenkin me ulkomaalaiset olemme olleet täällä jo tarpeeksi kauan oppiaksemme liikkumaan ympäriinsä ja pärjäämään ilman buddyjen apua, mutta minusta on tästä huolimatta silti mukava aina tavata Gaheeta. Harmillista onkin että vaihtariporukka alkaa eristäytyä korealaisista. Itse haluaisin tavata nimenomaan enemmän paikallisia kuin notkua aina pelkästään vaihtareiden kanssa. Gahee muuten kertoi yhden korealaisen buddyn valittaneen hänelle, ettei ole mitään tekemistä. Hänen ulkomaalainen toverinsa kun näet tuli tänne KNU:hun yhdessä tyttöystävänsä kanssa, ja tämä pariskunta on tietenkin aina vain kaksistaan joka paikassa (muuten jopa asuntolan ruokalassa).

Mutta mutta, löpinät sikseen, seuraavaksi kollaasi tämän päivän hankinnoista!

Vasemmalla uusi rahapussini, G-Dragonin CD (12600 wonia, 7€), Body Shopin hiustuotteet (35000 wonia, noin 20€) ja oikealla passikotelo.

Lähikuva passikotelosta! Alarivissä lukee "96930 Napapiirin Finland Santa Claus". Ja härpäke on siis ihan Koreassa valmistettu. Rahapussi ja tämä passikotelo maksoivat yhteensä 31920 wonia, eli n. 18€.

GAPin paita. 75000 wonia (42€), eli kallein yksittäinen ostos tänä päivänä.

Loppuun vielä pari randomia kuvaa Daegusta.

Katuja kunnostetaan kovasti vuoden 2011 yleisurheilun MM-kisoja varten. Saas nähdä miten paljon näitä kunnostuksia saadaan valmiiksi tammikuuhun mennessä.

:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti