tiistai 15. joulukuuta 2009

Long time no see

Oh my, yli kuukausi on vierähtänyt viime merkinnästä. Mitään hyvää syytä päivityksien puuttumiselle ei ole, marraskuu oli vaan suoraan sanottuna aika hiljaista aikaa täällä Daegussa. Opiskelua, töitä, opiskelua, töitä ja niin edespäin. Marraskuun lopussa oli tosin pieni katkos arkirutiinille, kun vanhempani kävivät pyörhtämässä täällä oleilemassa viikon päivät. Pyörittiin yhdessä ympäri Seoulia ja Daegua, hauskaa oli.

Nyt on sitten lukukausi ohi, opiskelujen suhteen ainakin. Final exam(it) tuli ja meni, ja nyt on luvassa enää SAIPEKS-ohjelman puitteissa työharjoittelun toinen, täysipäiväinen jakso. Sain muuten hommailtua itselleni uuden harjoittelupaikan Novotelin sijaan. Siellä alkoi olo olemaan niin mälsää että hyvä vaan kun saa vaihtelua. Nyt olen töissä KNU:n International Officessa, ja tehtäväni on kehitellä KNU:n vaihto-ohjelmille markkinointiväyliä Internetin ihmeelliseen maailmaan. Tarkoituksena on kartoittaa mahdollisuuksia käyttää sosiaalisia verkostoja netissä markkinointiväylinä, ja sitten toteuttaa tehdyt suunnitelmat. Saa nähdä mitä hommasta tulee. Ainakin on jotain konkreettista tekemistä, toisin kuin Novotelissa.

Lukukauden loppuminen tarkoittaa kurssien loppumisen lisäksi myös sitä, että valtaosa vaihtareista lähtee pois. Itse asiassa suurin osa on tainnut jo lähteä, joko suoraan kotimaahansa takaisin tai reissaamaan muualle Aasiaan. Tarkoittaa siis sitä, että asuntolassa alkaa olla aika hiljaista, varsinkin kun monet korealaisetkin muuttivat pois talviloman ajaksi. Onneksi japanilaiset vaihtarit jäivät vielä tänne niin on kavereita jäljellä joiden kanssa pyöriskellä ympäriinsä.

Sain tänään laitettua lopulta Yonsei-yliopiston hakemuksen menemään. Aina tulee kaikki jätettyä viimetipalle, nytkin hakemuksen deadline on torstaina. No, paketti kulkee päivässä perille, niin ei pitäisi olla mitään hätää. Nyt vain odottelemaan kuuluuko 30. tätä kuuta kutsua haastatteluun. Jos kutsua ei tule, niin sitten tietää heti etten päässyt sisään. Vähän jänskättää.

Eipä tällä kertaa sitten muuta. Toivottavasti saisin itseäni niskasta kiinni ja jaksaisin päivitellä tästä lähtien vähän useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti